fbpx

DRUTTAH PÅ RUMPAH + RYGGPASS VIDEO

Hello!
Igår blev man uppmanad att följa med till yxbacken för lite backintervaller och vem tackar nej till sånt en torsdagskväll i geggan?

Så iväg mot skidbacken med 3 andra galningar och det blev sammanlagt 5st intervaller! Men jag kan inte påstå att underlaget var med oss, geggig och halt samtidigt som man börjar bli svajig av trötthet gjorde att fokus på fötterna blev svårare 😂 så rätt som det var så ropade man till och låg där med ändan i geggan, mys! Som tur är så var man inte ensam, flera som ville lägga sig en stund 😂

Nöjd över pulsen, lyckades ta i ganska bra trotts halka (är 204 enligt connect inte 203, viktigt!) så sista intervallen var man ganska mör. Men känns förbannat bra att pulsen sänkes väldigt fort, även om man flåsade som aldrig förr när man ökade i pulsen så åkte den ner på bara några sekunder så fort jag stannade och jag kände mig mycket snabbare “redo” igen. NICE, progress 😃😃

Nu på morgonen vankades lite rygg/bicepspass och videon nedan (⬇) visar vilka jag körde OCH som även är mina favorit ryggövningar 😃

Efter det dusch, frukost men tydligen ingen sminkning 😂😂 Shit va jag insåg vilken orutin man har på morgonen, jag tvärglömde att göra den grej man alltid gjort i, jaa vad kan det vara, 10år? Inte för att jag EGENTLIGEN bryr mig jätte mycket, känns mer otippat bara samt kan va trevligt att ha liiite iallafall så folk inte tror man är sjuk.
Wellwell, så kan det gå, får väl testa dethär med att va trevlig istället 🤔 (skämt)

PUSS 😗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *