fbpx

VIKTIGT TILLÄGG! SE HIT

En sak som jag glömde, insåg jag lite i efterhand på mitt sömninlägg är att inte hålla tillbaka. Vad jag menar med det är att du tex känner att du SÅÅÅÅ gärna vill göra något, alltså att hela kroppen och själen skriker jaa men det tar emot för att du kanske inte vågar för du tror folk kommer tycka/tänka något, du tror att du inte kan (förutsätter att de inte är något brutalt sjukt som att hoppa från ett 20 m berg och hinna göra 15 volter i luften utan någon form av säkerhet) fast att du kanske skulle vara bäst på just den saken eller dyl. Tänk inte så! Gör precis det du känner för! Ställ dig mitt på stan och börja dansa och sjunga, gör dendär jäkla volten men ha säkerhet, åk utomlands, säg vad du tycker och tänker, bara gör det!!

Nu undrar du vad detta har med sömn att göra? Jag skulle säga allt. Kvällen är den tid du varvar ner, oftast, och då börjar tankarna dra igång som värst. Har du ett ångestfyllt och ej tillfredsställt sinne så kommer huvudet gå bananas och vägra låta dig sova. Nu stämmer inte det här in på alla, men skulle våga säga att detta stämmer i väääldigt många fall.

Så försök sitt ner en dag och spåna, vad tycker jag om och vad är det i min vardag jag INTE tycker om? Hatar du ditt jobb? Sök nytt, skit i vart eller vad du söker IFALL du inte har något speciellt mål utan bara vill ifrån det gamla. Risken är stor att av ren slump finner du drömjobbet. Trånar du efter backpacking? Men har inte de ekonomiska förutsättningarna? Ta ett extrajobb, strunta i vad utan se bara din dröm framför dig. Be om löneförhöjning, har du möjlighet så lägg upp budget och spara spara spara på egen lön.

Jag kan rabbla upp tonvis med olika lösningar, optimist som man är, men vad jag ville komma fram till är att jag vill se dig breda ut vingarna, vidga dina vyer och gör saker för att göra kropp och själ glad. Inte bara kommer du sova som en gud, du kommer må som en.

Nu tror jag att jag tackar för mig, ska pilla lite till på datorn sedan sova, har vart i ett “happy place” hela denna vecka så försöker dela med mig så mycket som jag bara kan.

PUSS på er

​Liten bildbomb på några av de saker i mitt liv som gör min själ glad, men finns mycket mer. Vad gör er glada? (insåg förövrigt att jag var förbannat brun förra sommarn…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *