fbpx

Vem är jag?

Jag tänker att alla nya här inte egentligen har någon koll på vem jag är förutom en tokstolle som cykla till Kebnekaise, så jag tänkte dra en liten kort intervju med mig själv typ träningsbakgrund osv samt visa gårdagens resultat på cykelvasan 😃 Bild på det ser ni längst ner.

Namn: Alicia Petersdotter
Ålder: 23år
Intressen: Cykling (noway), läsa, vänner, träna över huvudtaget och göra olika grejer.
Typisk vardag: Träna 1-3 gånger per dag, jobba 8-18 ca, sociala medier, göra något med hunden eller vänner.

Cyklat sen år: Svår fråga, jag köpte min egna första MTB 2013 men körde knappt förrens 2014. Sen va jag en “sässongsåkare” blandat med att festa flesta helger fram till Januari 2016 då jag kände att “nu fasen räcker det, dehär är ingen livsstil jag vill leva” och la ner festanden helt och satsade på cyklingen.

Varför gör du dethär: Jag älskar utmaningar, jag älskar känslan av att lyckas med det andra inte trodde man skulle klara, jag älskar känslan och lugnet inom en man får av träning, jag älskar att nå ut till folk och förhoppningsvis inspirera vissa att göra det som brinner för, jag älskar livet för allt den har att erbjuda – både med och motgångar då allt har sin lärdom

Är det något du ångrar med träningen: Att jag inte började tidigare, släppa mina dåliga vanor och börja må bra istället för att må som jag gjorde då.

Vad är det framförallt du vill förmedla till dina följare: vad jag absolut främst vill ska komma ut, är att livet kommer kännas så mycket bättre och enklare med ett positivt sinne. Dörrar du inte trodde fanns kommer öppnas, man tampas med tråkigheter mycket lättare, man mår helt enkelt bättre och det vill jag att flera ska få känna på.

Liten, kort men övergripande intervju med mig själv, har ni andra frågor så bara köra på 😊

Cykelvasan resultatet (galet nöjd efter att ha sätt detta 😍)

One comment on “Vem är jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *