fbpx

VAD ÄR VILA?

Ibland måste jag tagga ner kan man tycka men tycker ändå jag lyssnar RELATIVT bra på kroppen. Blev ett mtb pass med pappa i lugnt tempo, menas snacktempo just för man kört endel nu och bör sänka tempot och låta kroppen rehaba lite.

Hur ofta vilar ni? Jag har aldrig bestämda dagar utan jag vilar när jag tycker min kropp känner att den behöver det. So far har det funkat bra att köra så, men kan tänka mig att det är individuellt? Känns så dumt att bestämma “alla onsdagar” så kanske man är pigg och fräsh den dagen men får inte träna då? Rätta mig om jag har fel men är klart inställd på att lyssna på kroppen är det bästa viloschemat

Efter träning bar det av mot stan för lite lunch och efter firande med familj, strosa lite på stan och bara myste.
Fick världens bästa choklad fontän i present, gissa vad jag kommer göra ikväll? 😣😣😍

Ha det fint ❤

2 comments on “VAD ÄR VILA?

  1. Hej finis!Tänkte bara tipsa om världens enklaste kosttilskott, som dessutom är supergoda och riktigt högkvalitativa, samt utan en massa onödiga tillsatser. Och jag ger dig 10% rabatt på hela ditt köp på Isikost om du uppger min rabattkod Nikita10 i kassan. Så in och fynda på http://www.isikost.se Kram, Nikita

  2. Jag tränar varje vardag och vilar på helgerna!😄 Jag vilar även fast kroppen känns energifylld, att träna 7dagar i veckan är inte optimalt för MIN kropp, än så länge😊👍🏼 Ibland tar jag en springtur på helgen men ingen styrka 😇

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *