fbpx

SM SM OCH LITE MER SM

Hellu!
Blev inga drömresultat för min del, inte ens ett jubel gav jag av i mål. Kom sist vilket förvisso inte är så konstigt då de andra har tränat i flera år, vissa även sen barn. Men hade ändå lite förhoppningar på att slippa komma sist. Men antar att jag får ta denna och blicka framåt, är ju trotts allt min första riktiga tävling som bara va planerad i någon vecka.. Något som däremot kändes kul när jag kolla resultaten precis var att jag inte är SÅ långt bakom de andra för att bara tränat seriöst sen januari (men självklart cyklat innan men inte med samma ambitionsnivå) så jag tänker, prispallen 2017? Hehe

Dedär sekunderna innan startskottet kom, oj vad nervös man var.. Blint stirrande men fokuserad blick, pirr i magen och tankarna var redan på banan. Sen, PANG.
Skottet gick och damerna trampade på som bara den, tävlingen började med en lång delvis brant backe och jag tappade många redan då (där vet jag vad jag ska träna på). sen bar det av på grusväg.

Hela banan var mest olika grusvägar, både grov, knöligt grus och väldigt lättrullat grus. Skulle nog kunna säga att 60%, om inte mer, var grusvägar av olika slag, därefter kom det stigar som både var väldigt lätta och fina till lite stökigare förhållanden. Det som gjorde denna tävling så jobbig var att den är otroligt backig, många sega backar och den jag minns mest var backen precis innan 5mils sträcket. En låång seeeg jooobbig backe som sved i varenda muskel i kroppen, men upp kom man!

De ställen jag gillade mest på banan var när det var stökiga stigar nerför! Jag trixade, hoppade och brände rakt ner över stockar och sten, kände sån otrolig kontroll idag! Inget kändes svårt, läskigt eller något, en så otroligt härlig känsla!

Hade önskat att jag kunde skriva en bra och utförlig rapport om banan, steg för steg, men jag blir så inne i mitt på tävling att jag minns inte exakt allt tyvärr.. Blir en form av tunnelseende fast tunnelminne, bra förklaring va? 😃 Det fanns en superbra förklaring på nätet om loppet som jag tänkte kopiera, men självklart är den nu borttagen.. Så ni får nöja er med resultatlistan nedan⬇

Aja, nu vet jag vart jag ligger, sist men inte så otroligt många minuter efter. Så jag är inte urusel men inte bra, någon mellanvariant. Men jag är klart jäkla bestämd på att jag ska, på något lopp nästa år, stå på dendär pallen 😃

Ha de fint!
PUSS

One comment on “SM SM OCH LITE MER SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *