fbpx

Sista racet på året

Sista racedagen är imorgon där jag tävlar i Jursla Norrköping på en ny banan på ca 1.6-1.7 mil enbart skor (princip).

Jag harhimla mixade känslor till detta race, dels är jag självklart väldigt taggad och glad och har laddat (Lite slarvigt) med svarta vinbär, rödbetor och ökat kolhydratintaget (även om det inte är jätte nödvändigt när det är strax över timman man kör). Så mentalt är jag ganska med i gamet.

Men jag har känt mig så långsam senaste månaden, som att jag gått från helt ok till inte så ok. Jag vet inte om det är bara något litet hjärnspöke, att jag kört mer med snabbare personer som då gjort att man känner sig långsam eller att jag bara helt enkelt trappat ner ett snäpp. Ingen aning, vad jag vet däremot är att det inte är ett bra och motiverande tänk och det ska jag slå bort omedelbums för att kunna tagga igång rejält.

Några knep jag väljer att använda mig av just nu är att jag försöker fokusera i nuet och då inte tänka såååå mycket på morgondagen. Jag får ta dendär totaltaggningen från att jag vaknar tänker jag.

Jag försöker även tänka på att det är okej om det inte går som jag vill, dock är jag väl medveten om hur jag funkar och vet hur tjurig jag blir om det går dåligt (😂) Men jag tänker mig samtidigt att det ger sig snabbare om jag tillåter mig själv att va lite sämre än vanligt.

Nu låter det som att jag förbereder mig för att loosa, det gör jag inte, jag kommer ge 110% och lite till för att komma så jäkla bra jag bara kan. Men jag måste även förbereda mig mentalt när kroppen inte helt är med i gamet för att inte ta det för hårt.

Jag tror ibland att jag är lite för “vinnarskalle” för mitt eget bästa 😂🙄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *