fbpx

SISTA DAGEN, IMORGON, RACEDAY

Almost there, känner mig klart förväntansfull. Eller snarare spänd kanske. Jag har verkligen ingen ingen koll alls på vart jag ligger. Även om jag vet att jag inte får tänka så, men fan ta mina ben om jag kommer sist 😂 Tror att cykeln flyger då och man kommer garanterat va tjurig 90% av dagen, men ska verkligen försöka att inte tänka så, de andra har säkert kört mycket längre och detta är mitt första SM lopp. Så jag ska försöööka att inte bli så tjurig 😃

Idag har jag iallafall ätit gärnet, massa kolhydrater och gottis så ska jag ta min “standard” innan race snart, pizza 😍 Även rödbetsjuice + svartavinbärsjuice (även det standard) för att prestera bättre.

Efter genomgång på cykeln och kollat så tublessningen blev lyckad (som tur va fixade min pappa med det igår, TACK) så bar det av på en “väcka kroppentur”. Innebar att jag va ute i enbart 40 min med 6st 30 sekunders intervaller. Resten av tiden så trampade jag i lugn takt och kände faktiskt att benen börjar komma tillbaka! Hoppas hoppas nu att de inte är lika tråkiga som igår nu på söndag… Pleeaasse  😃

Aja, ladda mentalt nu resten av kvällen sen smäller det, WUHU!

PUSS

Dom flesta i min omgivning är väldigt peppande och det är jag så extremt tacksam för, sen finns min syster. Hon är inte riktigt som alla andra. Hon hade kollat upp startlistan och såg att jag stod under “Elite” varpå konversationen löd:

​Ps. Nej jag petar inte i näsan på riktigt, men tänker att jag kan bjuda på denna groteska bild i hopp om att de lyser upp någons dag på samma sätt som jag asgarvade när min syster skickade dethär. Ds.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *