fbpx

RUMPMASSAGE REKOMMENDERAS

Halloj!
Idag såg jag till att ta mig an ett problem som stört mig länge och inte varit nådig. Vet inte varför jag inte gjort det innan men den inbyggda priolistan jobbar på sitt sätt så nu kändes lägligt.

Jag har länge behövt bli bukt med mina knutar i rumpan då dom stör min cykling ganska mycket. Under större ansträngning så får jag en stramande och riktigt jobbig känsla genom hela benet och ner till mittentårna. Men att gå till en manlig massör och kasta upp rumpan kändes inte så jätte bekvämt, även om jag vet att för dom är det inget konstigt eller sexuellt utan det är deras jobb, så jag startade mitt sökande efter en kvinnlig massör. Kom i kontakt med en tjej vid namn Caroline Bäck och då allt kändes bra så bokade jag tid.

Jag har fått massage tidigare av både manliga och kvinnliga massörer men har alltid kännt att jag inte är “klar”. Inget känns lixom fixat. Många gånger har man fått säga till att “jag inte är så känslig” så de får ta i lite, eller att man gärna vill få vissa knutar utredda men går alltid därifrån ifrån med samma känsla. De har egentligen bara strukit lite sen va det klart.

Men idag, o fy fasen, hela min rumpa är öm. Jag sa som man brukar att det är okej att ta i, jag ser hellre att mina knutar reder upp sig än att det ska va skönt. Simple as that. Svaret jag fick va att hon märker själv hur hårt man ska ta i då musklerna spänner sig om det blir för hårt och då ger det ingen nytta ändå.
“Suck, nu blir det ytterligare en gång som det inte kommer hända något”

Den tanken fick jag äta upp. Vilken koll hon hade! Idag fick jag veta skillanden på massör och “massör”. Hon hittade knutar lika lätt som jag cyklar vilse, dom västa knutarna som stör min cykling hittade hon samt just de punkterna som gör att det stramar. Jag är mer än nöjd och glad att jag startade min behandling hos henne. Rekomenderat för att bli bukt med ett problem är att köra 3-4 gånger, men eftersom mina knutar inte är i bästa laget så kan jag tänka mig att man hamnar på 4.

Ett tips jag kan ge ifall ni går till en massör är att gärna fråga för mycket än för lite. Nu ställde jag ioförsej säkert extremt mycket frågor varpå 50% va halvt onödiga men det var lite som man undrat över. Samt har ni ett faktiskt problem så se till att gå till någon som faktiskt vet va de gör. Mysmassage är absolut skönt men det brukar sällan hjälpa om du faktiskt har ett problem.

Och för er som undrat innan, iallafall något jag alltid tänkt på, så är stringtrosor det bästa man kan ha på sig när man åker dit! Egentligen spelar det ingen roll då de inte bryr sig ett dugg om vad du har på dig och ifall du har stora trosor så kan de bara flytta undan dem, men string underlättar.

Nu står “vård av öm rumpa och middag” på schemat, ha det fint!
PUSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *