fbpx

Q&A, QUESTIONS AND ANSWERS

Hellu!! Jag tänkte köra en liten “Q&A” där ni kan ställa frågor som jag svarar på i ett videoinlägg! 😃

Ni kanske undrar lite om min kommande challange? Träningsfrågor? Frågor om mig? Kasta ut vad du vill ha svar på så kommer allt upp 😊

Inatt tog jag på min garmin igen för att kolla minsta pulsen igen. Låg på 48 slag i minuten denna gång så jag fortsätter ett par gånger till så jag kan “fastställa” en ungefärlig minsta puls att utgå ifrån. Varför jag gör så är för att man vet inte om bandet vridit sig i sömnen eller så har jag gjort något undet dagen som förändrar den, så vill testa flera dagar i rad 😊 Ta bara dessa två dagar som exempel, igår hade jag 54 slag i minuten men sov piss medan idag sov jag bättre och hade 48 slag i minuten. Men fortsätter mina nattvandringar tydligen enligt klockan 😂 Va läskigt OM jag nu skulle vandra omkring, egentligen lustigt över huvudtaget att den håller på att registrera detta 😂

Aja, löpning imorse och backintervaller i yxbacken ikväll får summera min dag 😘😘
PUSS

After run mys 😍😗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *