fbpx

PROJECT TONE BODY

Hej mina lĂ€sare 😊
Som ni vet sĂ„ startade jag ett projekt för 2 veckor sedan dĂ€r mĂ„let för en var att gĂ„ ner i vikt och en annan ville tona kroppen. Det har tyvĂ€rr gĂ„tt sĂ„dĂ€r dĂ„ en behövde hoppa av (tappa vikt) och den sista har vart sjuk (tona kropp) sĂ„ hon har inte kunnat trĂ€na MEN har Ă€tit maten som vi bestĂ€mde sĂ„ hon har dock nĂ„tt jĂ€vligt bra resultat Ă€ndĂ„!

Hon sÀger det att hon tycker det gÄtt bra, lite jobbigt till och frÄn och lite fusk med alkohol pÄ midsommar annars har kosten hÄllts. SÄ fort förkylningen gett sig kommer hon gÄ all in pÄ trÀningen sÄ dÄ kommer slutresultatet bli sÄ himla toppen!

Jag har inte uteslutit kolhydrater pĂ„ hennes kost dĂ€remot minskat dom och har vart noga med att det Ă€r en vĂ€ldigt varierad kost med typ fisk, kött och kyckling sĂ„ hon fĂ„r i sig alla nyttiga fetter och protein hon behöver. Även dragit med endel bĂ€r och frukter för att inte gĂ„ miste om viktiga vitaminer och mineraler. SĂ„hĂ€r ser hennes resultat ut Ă€n sĂ„ lĂ€nge:

TvÄ översta Àr före och understa Àr idag.

Är hon inte duktig?! Hon lider av ibs och MÅSTE egentligen dĂ„ ha ett bra upplĂ€gg pĂ„ hennes mat och som det kĂ€nns Ă€n sĂ„ lĂ€nge sĂ„ funkar detta upplĂ€gg vĂ€ldigt bra. Bara hĂ„lla tummarna att det fortsĂ€tter sĂ„hĂ€r bra, eloge till dig!! ❀❀

2 comments on “PROJECT TONE BODY

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *