fbpx

LÖPTEKNIK

Ååååååå jag är så glad! Än så länge känner jag att det är en väldigt positivt och energifylld dag, gräns på att jag inte vet vart jag ska ta vägen 😂 Inte av någon speciell anledning alls, utan är bara så otroligt pigg på livet 😃

En bidragande faktor kan absolut vara samtalet nyss, har vart lite tjurig på att jag inte får till framfot löpet, så ringde till min älskade leverantör Salming running och bad om en löpteknik kurs, kan man väl säga, och det skulle lösas utan problem!

Så nästa vecka ska vi höras om en tid så har jag även förvarnat honom om att jag måste filma/fota så ni också får vara med, vilket var fullt ok! Så om någon vecka kommer ni få en fullguide på hur man springer på framfoten!! 😃 Hur bra är inte det?!

Fördelen med att springa på det sättet är att du är mycket snällare emot exempelvis knäna och leder. Momentet när du landar på hälen ger ganska hårda vibrationer upp i benen medan Momentet när du landar på framfoten är mycket lindrigare. Sen ska det även göra att du blir snabbare och bättre på dina pass.

Ae jag är riktigt taggad 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *