fbpx

Liniment + sova = idioti

Idag har vart en lång dag, extremt rolig men huvudet är inte med på långa vägar 😂

Dagen startade med spinning 06.15 i 45 min med morgonpigga deltagare! Morgonpassen är alltid väldigt få på, så blir så otroligt glad när det samlas lite fler än vanligt 😃 Efter ett svettigt pass så bar det hemåt, snabbduscha och snabbäta frukost för att sen åka till jobbet.

Anledningen till att de gick lite snabbre denna morgon var för att jag hade 2 event på kvällen att förbereda till under dagen! Då brukar jag gilla att va på jobbet lite tidigare för att känna mindre stress 😊

Förmiddagen flöt på och efter endel fix och trix tog jag mig ut på en lunchlöpning i solen

Nya löparkläder från specialized fick åka på och jag är så nöööööjd 😍
Sol, värme, snygga kläder, glad, lycklig WIII. Körde en uppvärmningsjogg på 1.5km, en 90% av max i 2.5km sen nedjogg i 1.5km så det blev samanlagda 5.5km!

Framåt eftermiddagen/kvällen så startade första evenemanget – mekkurs för tjejer! Där gick vi igenom växeljustering, bromsjustering, punktering och rengöring för tjejerna för att de sen själva skulle få testa.

När den kursen va klar så drog jag igång en modevisning av vårens nyheter! Jag visade olika byxor, tröjor, jackor m.m. som de sen fick känna och klämma på. Kort förklarat:
Jag hade SUPER KUL!! Det kom massvis av tjejer, de berättade att de hade roligt vilket gjorde mig ÄNNU gladare, allt flöt på och jag kan inte va annat än glad över dagen. 😍

När jag kom hem ca 22.30 så drog jag i mig en skål frukt med kvarg, hoppade in i duschen och tänkte att “jag skulle kanske va lite snäll mot knäna”.

Under löpningen så fick jag lite småont i knäna och har haft lite till och från innan. Så min trött-tröga hjärna tänker:
– Jaa men jag tar på lite av den nya svin starka hästlinimentet jag köpte! Det är smart!

Eller?

Nu ligger jag i sängen och drar runt benen med extremsvidsmärta av det extremstarka linimentet som ger “bättre effekt efter du duschat då din hud öppnar sig” 😂😂🔫 Vilken tur att jag inte vill sova än då 😂😂🔫🗡

Ibland blir man lite trött på sig själv..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *