fbpx

LÄTT FOTAD

Nu ska jag dra ut på en liten lunchlöpning och då är det som vanligt på med värmande cream, kompressions strumpor och mina kära salming.

Håller på att försöka lära mig springa med framfötterna, alltså att man inte landar på hälen utan framfoten. Dels ska det göra att du kan springa fortare då hälen bromsar ner farten och dels ska det vara mycket snällare emot tex knän. Nackdelen i mitt fall är att det blir mer påfrestningar på vaderna..

Min vänstra har vart lite ledsen till och från men jag misstänker EGENTLIGEN att den bara behövs tränas upp mer, men får vara försiktig till en början så ska det nog gå bra 😊 Ska bli en jäkla stuts med den typen av löparsteg iallafall 😃

Uppdaterar er på hur det går sen 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *