fbpx

LADDAR DAG NR 4

Hellday is over 😃
Nu fÄr man Àta normalt igen, riktigt skönt! Vad jag mÀrkte av kolhydrattömningen (Àven om den inte blev 100 eftersom trÀningen inte blev som den skulle) var att jag hade lite huvudvÀrk pÄ kvÀllen och var ganska seg. Men det kan Àven vara andra faktorer som spelade in dÀr.

En sak som jag dĂ€remot inte har koll pĂ„, som jag ska forska vidare i, Ă€r om den sk “dĂ„liga veckan” kan pĂ„verka denna diet/trĂ€ning. Det blev ganska timat med att jag började med dieten som magontet började och man blev dubbla storleken vilket Ă€r lite störigt dĂ„ det kĂ€nns som att jag inte fĂ„r ut sĂ„ mycket som möjligt av detta test dĂ„. NĂ„gon som har koll pĂ„ den fronten? Jag ska sjĂ€lv forska lite och sĂ„ fort jag hittat nĂ„got sĂ„ kommer jag skriva ut det!

Men i vilket fall Ă€r hjulen nu tublessade och Ă€r redo för Söndagen! MĂ„ste sĂ€ga att det var klart enklare Ă€n jag kunnat tro, fĂ„r man det visat en gĂ„ng med de knep man ska anvĂ€nda för att göra tublessningen sĂ„ simpel som möjligt sĂ„ Ă€r det nog inga problem. Ska fixa en video Ă„t er den gĂ„ngen jag sjĂ€lv ska stĂ€lla mig med det sĂ„ fĂ„r ni se 😃

Denna morgon började supermysigt iallafall, fick fixat frukost innan jobbet sĂ„ behövde inte tĂ€nka pĂ„ nĂ„got. Hur skönt som hellst! Har fastnat för Ă€gg och kvarg nu.. Det blir godare för varje gĂ„ng jag Ă€ter det och Ă€r den frukosten jag hĂ„llt mig lĂ€ngst pĂ„(ÄndĂ„ ringer matklockan halv 10 fast dovare 😂). Funderar dock pĂ„ att testa med havregryn i kvargen, bara för att kanske hĂ„lla sig liite lĂ€ngre de dagar jag vet om att mycket trĂ€ning vankas.

Aja, nu ska jag ta dagen med storm, efter jobbet Àr det spinning sen Äker vi och handlar inför en heldag i skÀrgÄrden imorgon!

Ha det fint!
PUSS!

Mina tvĂ„ favvokillar pĂ„ en bild 😍

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *