fbpx

LADDAR DAG NR 3 (DEN HEMSKA)

Hej!
Dagen vi alla frukta är här, dag 3, den ultimata tömmardagen. Idag ska jag alltså försöka tömma så extremt mycket jag bara förmår på kolhydrater, hade detta vart korrekt så hade jag även tränat måndag (gymma förvisso) och tisdag men eftersom skavet har härjat så blev det inget.

Så dagen startade med att på tom mage åkte jag till 24/7 Ljura och hade mitt spinningpass, superkul att det kom flera denna morgon!! Hela 4 stycken var på plats i blandade åldrar och de verkade iallafall nöjda när de gick, om inte annat svettiga 😊

Har kört endel på tom mage tidigare så jag har inga problem alls med att köra så, men är det första gången så rekomenderar jag att ta det lite lugnt i början. Allt från illamående, yrsel osv kan förekomma om du inte är van och bränner på uta bara den på ett morgonpass.

Men min kropp är något så klart speciell kan jag tycka, har aptiten av en överviktig person men pga jag tränar endel så håller jag mig i skaplig form iallafall, men skulle jag sluta träna så är det kört. När jag har ätit ett mål börjar jag redan planera nästa, jag är hungrig ca 2h efter varje mål (på morgonen har min mage någon matklocka då jag alltid blir hungrig halv 10) och då äter jag ändå bra mat och relativt mycket/lagom. Ja menar, de är ingen superskillad på hur mycket jag äter kontra en kille 😂

Anyway, träningsmässigt så kommer jag ligga ganska högt idag. Morgonpass, lunchpass och kvällspass för att verkligen suga ut alla kolhydrater i min kropp, sen får jag äntligen äta normalt imorgon ❤ Så frukosten är samma som igår, ägg och kvarg, lunch kommer vara morötter, broccoli och kyckling med majonnäs baserad sås. Middagen har jag inte kommit på än men tror det lutar åt bönpasta (svarta bönor) med kycklinggryta och blir jag hungrig däremellan har jag paranötter och mandlar att äta på.

So far so good, får se hur resten av dagen blir 😊
PUSS 😙

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *