fbpx

LADDAR DAG NR 2

Hej!
Idag är första dagen helt utan kolhydrater, tror egentligen inte det är några större problem men hade gärna tagit lite ändå 🙄 Viktigt sånnahär dagar är att jag äter mycket fett så jag inte ligger på underskott då tanken inte är att gå ner i vikt utan tömma kolhydratdepåerna.

Så dagen ser ut såhär:
Frukost – Ägg och kvarg
Lunch – Äggröra med kassler, morötter, paprika och en avokado vid sidan av.
Middag – kyckling, morötter, broccoli och en sås baserad på majonnäs.

Äggröran är något så stört mättande, tog lite sånt efter jobbet igår och jag höll mig hur länge som hellst 😃 Lite spenatblad i nästa gång så är den perfekt!

Blir nog ingen cykling idag heller, riktigt trist… Så idag ska jag nog ägna lite tid till att tublessa hjulen istället och kolla så det inte slår för mycket då en eker kände för att släppa i helgen. Inget av de ovanstående är något jag är rutinerad på så det ska bli klart spännande och jag lägger min “fixardag” tidigt på veckan så man har tid att rätta till fel om det går käpprätt 😂

Jag har kollat banprofilen till tävlingen på söndag och det ser väldigt backigt ut samt en superseg backe strax innan 5 mil. Men det ska vara lättcyklat så det ska nog gå bra ändå. Backigt är man ändå relativt van vid men så vet man inte hur kroppen vill agera den dagen samt HUR backigt det faktiskt är. Får se till att inte dragit på för hårt i början för att kunna ta den i ett bra tempo och så att man inte dör halvvägs.

Aja, nu är det färdig spekulerat för idag, ha det fint.

PUSS 😙

Lite bilder från gårdagens träning med:

4 comments on “LADDAR DAG NR 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *