fbpx

LADDAR DAG NR 1

Halloj!
Denna gång tänkte jag testa en långladdning med start idag som min käraste “kostrådgivare” Charles Ring letat fram inför söndagens tävling i Örebro. Är inget nytt alls men nytt för mig som aldrig testat det. Laddningen presenteras bättre dag för dag men laddningen (eller just nu tömningen) går ut på att ladda om kolhydratdepåerna maximalt inför tävlingsdagen.

Så idag är det inte mer invecklat än att dra ner på kolhydraterna, inte avstå helt utan minska. Har inte vart några superproblem då jag fortfarande kunnat äta lite men sockersuget har legat på idag (trotts 1 veckas frånvaro minus tävlingen då) så fick kontra det med nötter i högsta hugg!

Ser dock mindre fram emot imorgon och onsdag.. Inga kolhydrater utan bara tömma tömma tömma..  fun 🤔

Jag ser det som klart värt att testa, förstår att denna metod inte kanske passar alla, men den kanske är perfekt för mig! Långlopps SM på söndag blir min första ensamma tävling med tävlingslicens och min första SM tävling någonsin, så jag förstår att jag inte kommer kunna va lika bra som de andra tjejerna. Men jag tänker att med rätt förutsättningar, rätt kost innan, rätt inställning och en oskavd rumpa (skavde upp på ceres 😔) så kan jag iallafall öka chanserna för att det ska gå så superbra som möjligt. Så, why not, jag testar denna kost innan raceday och funkar den så får nog rådgivaren en puss eller två 😙

Utöver gym ikväll så har dagen vart träningslös, skav hindrar mig från cykling men känner att jag måste göra något därav blir det ett ben/rump och mage maxpass på gymmet idag. Hoppas iallafall det går bra, ha det fint!

PUSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *