fbpx

KROPPEN FORTSÄTTER BRÄNNA

Man känner verkligen att kroppen fortsätter bränna efter mitt megapass igår. Så var små hungrig ganska direkt efter frukost. Valde därför att ta Vitamin Well Reload pga man MÅSTE ladda med magnesium och zink efter en sådan dag. Förstå bara hur mycket du svettats ut efter ett pass i stekande sol?

Sen ville jag ta något matigt med mindre kcal så underbara underbara Seven eleven i haga är så tillmötesgående med ens konstiga behov och glutenfritt så blev det på bilden nedan. Helt underbara är dom 🤗❤

Idag är det iallafall vilodag, klart behövligt! Mina ben skriker åt mig att rör jag mig lite gör mycket går vi av, så antar att man ska lyssna då 😃
Vad brukar ni göra på era vilodagar? 😅

One comment on “KROPPEN FORTSÄTTER BRÄNNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *