fbpx

J**LA S**T LOPP!

Inget glad alls, det kunde ha gått så förbannat bra men de gick så förbannat dåligt.

Loppet startade riktigt bra, kände att min uppvärming va perfekt då min kropp kändes riktigt redo, nervös som få men kände mig ändå redo och taggad.
Första 3.5milen bara flöt på, jag snittade ca 28 km/h och jag tog mig förbi startgrupp efter startgrupp. Kändes så jäkla bra.

Sen fick min cykel j**el för sig att få punka och jag insåg att jag inte hade med slang.. eller pump.. Så i desperat rop på hjälp så frågade jag ifall någon hade en slang varpå en otroligt generös man stannade och väntade medan jag lånade slang, pump och verktyg. Men så fort allt va på, så tyckte jag luften va lite dålig ändå.
Punka igen… Kan ni ens tänka er min frustration? Så jag fick ta cykeln och springa till närmsta service depå, be dom fixa punkteringen sen bar det av igen.

Jag var gräns på att bryta pga min oerhörda aggression, men jag valde att svära närmsta 1-2 milen istället. Efter cirkus 2 mil så var jag så ofokuserad på cyklingen och fokuserad på mitt svärande att jag nästan åkte av vägen vilket kopplade på min “schizofrena sida” så jag sa till mig själv.

-Antingen så åker du nu till nästa depå och bryter eller så trampar du vidare men de hjälper fan inte att svära då för då blire inget mer cyklande.

Så med de orden så svor jag lite mindre och foluserade mer på att trampa på. Kom i mål och såg att jag gick från plats 53 till 288. Den är sur som *** och jag är så långt ifrån positiv just nu. Men det är väl bara att ta läget lite för vad det är och göra så otroligt mycket bättre nästa gång..

Och tublessa hjulen.

Tack för mig och ursäkta ett tjurigt inlägg! Ska göra ett mycket mer positivt inlägg nästa gång, lovar. Men ibland måste man få va lite tjurig.
PUSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *