fbpx

I CHALLENGE YOU, 24 NOVEMBER

Nu är det spikat, borrat och gjutet, den 24 november är challenge start! Först tänkte jag att måndag är alltid ett bra startdatum, men drar vi igång den 24 november innebär det att vi kör fram till julafton och jag menar, hur skönt kommer det inte va att kunna njuta lite extra av julmaten när man vet att man hållt igång lite i en hel månad innan?

Upplägget ser ut såhär:
🍓1 träningsupplägg varje dag, det tar ENDAST 5-10 min av din dag att utföra och det kommer göra under för dig och din kropp.
🍓Minst 1 mål om dagen ska vara nyttigt, om det är frukst, lunch eller middag spelar ingen roll. Så länge 1 är lite nyttigare.
Jag kommer självklart komma med lite tips på vägen, men tveka heller inte att kommentera på blogg, facebook eller vart ni det detta för att dela med er av era tips.
🍓Varje kväll kommer ett inlägg upp inför nästkommande dags uppmaning/utmaning. Innebär alltså att när ni startar den 24, så kommer inlägget upp om vad ni ska göra den 23.

Första videon är egentligen klar 🙈 Men jag kände att 24 är ett bra datum, så vi kickar igång då.

Tagga igång för en rolig och givande challenge med förhoppningsvis många deltagare och mycket tips för en mer hälsosam vardag. 🍇🍋🍒

Puss 😗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *