fbpx

HEJ OCH HÅ

Nu är jag vart otroligt ikke aktiv och det ber jag om ursäkt för, huvudet har vart på andra ställen men nu är jag på banan igen! 😃 Imorgon bär det av till Holland och då ska jag försöka få så mycket roliga bilder och nyheter som möjligt! Ska även lägga upp en hjälm guide som jag fått önskemål om, promise 😃 Nu ligger jag iallafall på soffan och ska snart lämna min gosvovve till pappa sedan åka till Lina för en tjejkväll.

Inte bara bloggandet har legat på lä senaste 2 veckorna utan träningen med 😔 ca 2-3 pass per vecka kontra tidigare 6-9 känns lite halvdant.. Men känner att jag snart är på banan även där! Så idag släpade jag mig ut till yxbacken för lite backintervaller som gick helt ok, vart inget längre pass utan var nöjd bara att jag faktiskt kom iväg idag. Skulle få till en snygg och “sportig” bild på min hund va tanken men de gick lite.. aa.. som de gick 😂 Tur att han är söt iallafall 😂

Hoppas ni har det bäst så ska jag bli mycket bättre med bloggandet 😙
PUSS

4 comments on “HEJ OCH HÅ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *