fbpx

GYM+CYKLING=SANT

Idag blev en härlig mixdag vilket innebär utegym först sen cykling direkt efter. Lyckades tima perfekt så man åkte när regnet sluta och solen kikade fram, och kom hem när molnen låg på och man fick ynka droppe på sig.

Så himla kul att vi har utegym i Norrköping plus även nu en hinderbana. Ett riktigt super plus! Blev ett triceps/bröst/axel pass, några av de muskelgrupper jag är svagast i, som kommer sätta sig fint imorgon 😅 Det blev:

  • Militärpress: 10×5
  • Bänkpress normal 10×4
  • Bänkpress smal (här totalfaila jag då man är svag, men här ska egentligen vart:) 10×4
  • Dips 10×4 (med hjälp)
  • Upright row (bilden) 10×4

Dom grupperna är verkligen några som jag lagt minst fokus på, vilket egentligen är små tråkigt för man är ju riktigt svag då. Men de vänder snart, hade som tur var hjälp i vissa övningar så ett par pass till så ska jag nog känna lite skillnad.

Måste dock säga att gymma i cykelkläder kändes väldigt fel men ändå så rätt 😂 Kändes halvlustigt med en kudde på rumpan medan man körde, men klart mycket skönare om jag behövde sitta ner på planket 😂

Efter det tog jag mig ut i skogen och körde lite teknik men ganska lugnt, hade inga superkrav detta pass mer än att ta mig över hinder på ett mer kontrollerat sätt men ändå snabbare. Det är något jag anser att jag är dålig på ibland så vill nöta in det så gott det går!

Fick även för mig att ta ett kort. Själv. De va smart. Självutlösaren hade maxgräns på 10 sekunder så fick kuta fram och tillbaka ett par 100 gånger innan jag gav upp och fick nöja mig med det kort hela kroppen faktiskt va med. Lärdom till nästa gång, ända du ska göra själv är filma, inte fota 😂

Nu ska jag gosa ner mig hemma, nöjd med dagen.

PUSS på er ❤

2 comments on “GYM+CYKLING=SANT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *