fbpx

FINNS ÅNGERRÄTT?

Haha snacka om att byta åsikter fort, men nu ångrade jag mig. Trotts min mysiga känsla imorse då snön dalade ner, när jag såg mig själv trampa runt med dubbade däck i högsta hugg och bara njöt i ljuset av snön så vill jag nu ha sommar.

Inte av den anledningen att det är kallt, inte av den anledningen att det blir blaskigt till och från, inte ens av tanken att tårna lätt fryser till is. Det är mycket mer fåfängt än så..

Stod och packade upp nya varor och minding my own, sen kikade dom fram.. Dom extremt snygga sommarcykelhandskarna som jag dreglade lite lätt över under införsäljningen.. Dom är så snygga!!! Man kan matcha med vad som hellst, när man väl blivit lite brun så kommer dom lysa så snyggt när man svischar förbi folk och jag vill bara använda dom nu 😣😣 Finns det ångerrätt på vintern? Kan jag få spola fram alt. spola bak tiden? Ser det SÅÅÅ konstigt ut verkligen att ha dom på spinningen? Just dessa har sin “tryckutjämning” i mitten så kan funka som gymhandske 🤔

Himla tur att vi ska till gran canaria i januari så jag kan överanvända dom då, men vill ju göra det redan nu 😣 Nu ska jag tjura över vintern i någon timma till, sen blir det en till massagetid där ja hoppas på goda news.

PUSS

Hur snygga?? 😣😣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *