fbpx

En shot om dagen är bra för magen!

Nu mina kära läsare så ska ni få ett helt makalöst tips som jag fick i helgen. Som vissa av er vet innan så har jag försökt trycka i mig gurkmeja och svartpeppar för dess fantastiska egenskaper – bara det att det är så sjukligt äckligt.

Men nu kom jag över ett recept som smakar NÄSTAN som dendär ljusa glöggen man kan köpa nu, med andra ord supergod. Och ni ska självklart få ta del av denna upptäckt ! Recept samt länkar till bra sidor som berättar om gurkmeja och svartpeppars effekt på kroppen nedan 😁⬇

1 Dl valfri juice (jag väljer en Eco äppeljuice som inte har några tillsatser)
1 msk malen gurkmeja
1/4 tsk svartpeppar
1 tsk malen kanel
1 knivsudd malen kryddnejlika
1 msk äppelcidervinäger
1 msk olivolja
1 msk pressad citron

Blanda ihop, kroka arm med någon sen häv i er denna hälsoshot – jag kommer garanterat testa denna ett tag för att se skillnaden 😁

info:
https://kurera.se/darfor-ska-du-ata-gurkmeja/

2 comments on “En shot om dagen är bra för magen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *