fbpx

DELTAGARNA REDO

God eftermiddag! Dagen startades med biceps/rygg pass på 24/7 som va riktigt jäkla skönt. Blev inget morgonpass pga dålig sömn så skönt att komma tillbaka till mina underbara rutiner igen 😍

Idaaaaag är det bara att tagga då mina testpersoner börjar sitt schema IMORGON 😃 Matregler är skickat, invägning och snart mätning kommer va klart så nu är det bara att köra på! Hoppas på att motivationen hålls vid liv under denna månad, vilket jag inte tvivlar på, så ska vi nå underbara resultat tillsammans 😃

Som nämnt tidigare kommer självklart tips, råd och lite Sneak peaks läggas ut så även ni kan vara med! Kom gärna med förslag och frågor på vad ni vill se eller veta.

Själv blir jag lite senare än dom på schema delen. Kommer ha ett snarlikt schema men mycket mer kolhydrater då jag kör vätternrundan den 18/6, så måste ha denna vecka som “fylla på” vecka. Lite liknande som när björnar går i ide 😉

Efter det kommer ja minska lite på den delen för att sen vräka på som aldrig förr innan Extreme challange och hoppas på att det ger mig den energin jag behöver för att inte avlida de troligen 8-9 timmarna vi ska paddla/springa/cykla 😅 Där är det nästan björnmängden!

Nu ska jag börja förbereda mig för en cykeltur sen lägga fram träningsupplägget för Deltagarna Maribel och Julie.
PUSS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *