fbpx

Cykling i frosten & testar glutenfri proteinbar

Söndagen startade med lite grusvägstramp OCH jag lyckades få med herrn också 😃

Vi skulle startat vid 10 och ta en tripp emot svärtinge, men klantjag måste känt fel på ena cykelns däck då vi väl ute på grusvägen märkte att bakdäcket var kritiskt lite luft i (vill dock tro att det pös ut under färden) och när Co2 patronen inte ville sammarbeta så blev det att svänga av emot mamma och dra i luft medan jag svärde lätt för mig själv.

Men med luft i däcken så kunde vi inte annat än njuta av hur härligt frostig naturen blivit och allt runtomkring! Man kan inte bli annat än glad när det ser ut såhär och luften inte är allt för kall utan ganska behaglig. Ae, en riktigt skön tur helt enkelt minus starten 😊

Efter att ha fixat lite med cyklarna så var det dax att testa ett par nya proteinbars jag införskaffat!

Tanken med dom är att de ska funka som före och efter bar där du får i dig 20g protein per kaka. Det ska även funka bra som proteinrikt mellanmål. För mer specificerad innehållsförteckning, gå in på länken här:

https://www.svensktkosttillskott.se/produkter/core_protein_bar

Min första tanke när jag åt den var att den va förbannat god, att välja vilken smak som va godast av choklad och chokladkaka va svår men tror att kakan vann! Så skulle jag ställa dessa mot andra bars man ätit så skulle den vinna, tveklöst! Men vad som drog mig mest till den va att den är glutenfri!! Vilken lycka att hitta en schysst som inte innehåller gluten!! Det är så svårt att hitta kan jag tycka och framförallt att de håller en bra kvalité, så 1000 plus till det.

Men TROTTS allt det bra och trotts att jag tycker den är supergrym så tyckte jag att den hade lite för mycket socker för att kalla sig “ett bra mellanmål”. Ca 35% av baren är socker. För att va ett bra mellanmål eller efterträning bar så tycker jag personligen att det bör va liiite mindre socker i.

Men det väckte självklart en tanke hos mig, kan detta vara den perfekta långpass baren? Mycket energi, protein och förbannat god? Jag tror galet mycket på den teorin.

Stay tuned så ska jag vid närmsta tillfälle testa denna bar vid min långtur och skriva en ny recension om den.

Tills dess, ha det bäst! 🚲

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *