fbpx

CYCLIST BY DAY, DJ BY NIGHT

Hellu my readers!
I tisdags blev det snöcykling premiär, det är så MYSIGT 😃 Ja, minus den delen att jag körde med halvpunka hela vägen samt en smådryg aka överhetsig hund så var turen jätte skön! Körde egentligen bara runt i den närliggande skogen just för att jag upptäckte punkan ganska fort, men den tog inte ut all luft ur däcket så jag orkade verkligen inte bry mig 😂 ( fy så får man inte göra, fälgen tar stryk av det!! )

Klädmässigt så är jag HELTRÄTT just nu, mellan 0 och -5 så trampar jag i:

– Vinter cykelkängor, spd från shimano
– Specialized terminal bib 1.5 vinterbyxa. Flossade samt vind/vatten resistant tyg, padding i byxan.
– Underställ Merinoull
– Fleecetröja
– Vindjacka av “tjockare” material. Väldigt vattenresistant med.
– Baclava aka rånarluva
– Kohandskar

Kände inget större behov av raggsockar då skorna håller värmen galet bra, var å andra sidan inte ute jätte länge, strax över timman. Så planeras en längre tur så kan tex merinoull strumpor iallafall va ett vettigt alternativ.

Gårdagen hölls som vanligt mitt torsdags spinningpass med galet duktiga deltagare OCH jag hade lyckats ragga dit min mamma och pappa med sambo samt en super trevlig cyklist! Så himla roligt att de ville komma för att visa intresse och ge feedback, väldigt glad blir man 😁

Har även kommit fram till det att jag tycker alla ni cyklister och “utemotionärer” som vill ha ett kompliment till träningen över vintern men kanske kör mindre gym under sommaren ska KLART överväga att testa ett pass hos mig. Ni har ingen bindningstid utan enbart 2 månaders uppsägning, ni har fri tillgång till alla pass samt gym och ni betalar 199:- i månaden. Billigt, smidigt, klart värt och jag vill se MER cyklister och motiverade spinnare hos mig 😁 Så skriv till mig och sen komsi kom in i värmen så ska jag göra ALLT för att bjuda på ett givande pass 😃

PUSS

Efter cyklingen fortsatte arbetsdagen för att sen övergå till DJ’ing på 24/7! Blev nytt upplägg igår med både musik och innehåll. 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *