fbpx

BÖRJAT GÅ I SÖMNEN??

Godmorgon!
Inatt tyckte jag det var en rolig grej att kolla min vilopuls. Så jag tog på mig pulsbandet, på med klockan sen la jag mig till rätta. Nu sov jag ju tyvärr som skit, men jag fick iallafall en lägsta puls på 54 kontra min maxpuls som ligger på ca 215. Men tänker ändå att jag testar igen snart, som sagt sömnen var under all kritik, tror att jag sov sammanlagt 1 timma, så blir nog ett test igen inatt. Sen kan man förvisso få fram vilopulsen efter att bara legat ner i 10min, men känns som jag sovit oroligt därför vill jag testa igen 😊

En sak som är klart spännande dock är vad man gjort på natten, har man vart ute på äventyr tro? 🤔

Haha jag hoppas att garmin antingen fått fnatt, eller att den blir tjurig av att man är stilla för länge då den lägger till 1km per timma, men man undrar ju 🤔😂

Anyway, börjat få till min morgonträning igen, LOVE IT SO MUCH. Det är på riktigt det bästa sättet som finns för att sparka igång dagen full med endorfiner OCH känna att man har dagens träning klar, om man vill 😊 Plus att träning är det ända sömnpiller jag har och som funkar  (+jobb då) så det innebär att inatt lär ja sova mycket bättre!

Har många gånger gått i tankarna att skaffa sömnpiller, men eftersom jag dels är så galet rädd för att bli beroende av något så har jag avstått. Mitt skräcksenarium är om man skulle börja, så klarar man sig inte utan dom utan sömnen är VÄRRE är tidigare om man skulle sluta, sen har jag funnit mitt egna piller vars recept är träning MINST en gång per dag samt något psykiskt påfrestande (typ jobb).

Menmen, om ni missat så har jag en challenge pågång (skrolla ner till nästa inlägg) som jag vill att ni är med på.

Ha det bäst 😙😙
PUSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *