fbpx

Beställ din socker- & glutenfria musli här!

Nu gör jag en liten igång peppare för er som inte riktigt har hittat något bra mellanmål/frukost än under Novemberutmaningen! SUPER KUL!

Jag kommer att från idag till lördag skapa, rosta och skicka egengjord musli till er som vill testa en förbaskat god mix av nötter, frön, frukt och havre! Det skickas i en fin liten pappersförpackning med innehållsförteckning och en trevlig liten lapp i 🙂 Eftersom jag gör dom efter beställning så har du möjlighet att i beställningen “önska bort” något eller “be mig ha extra prio på” något specifikt livsmedel.
Alla kommer dock göras med mitt grundrecept på musli.
Jag kommer att hålla mig till ekologiska varor.

Pris för en påse(450g): 50 :- 
Ev frakt tillkommer

Beställning:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *