fbpx

BEHÖVER FÖRSÖKSPERSON!

Precis som texten lyder så vill jag ha en försöksperson till ett projekt jag ska hålls med, nämligen kost och träningsschema!

Jag ska nämligen göra ett till mig själv och till min kusin, jag vill få ut mer i mina träningspass och bygga medan min kusin vill tona kroppen och få in lite mer tränings/mat rutin. Men då slog det mig att de skulle va riktigt kul att få ett schema av varje, innebär att jag söker dig som vill tappa vikt!

Jag kommer alltså erbjuda dig ett schema för en månad med vad du ska äta+träna för bästa och mest hälsosamma viktnedgången, minskat sockersug och ett jätte kliv in till ett mer hälsosamt liv.

Vad du behöver göra är att bloggar du på Nouw är att du ska:
– Följa mig
– Akriva att du är med och även en motivation till varför just du ska va med i detta projekt!
Bloggar du inte på denna portal kan du ändå lägga en kommentar med motivation till varför du vill vara med och även kontaktuppgifter.

Jag är övertaggad på detta projekt och jag har redan lagt små grunder, bara för att 🙈🙈

På måndag kommer jag avsluta denna tävling eller vad man ska kalla det, sökandet, och välja ut 1 person. Tjej som kille spelar ingen roll, enda kravet är att du ska va villig att testa och ge 100%. Även före och efter bilder (behöver inte va på ansiktet) vill jag ha så man kan se förändringen.

Va säger ni, är ni sugna?? 😃😃

7 comments on “BEHÖVER FÖRSÖKSPERSON!

  1. Jag vill gärna vara med 😊Behöver gå ner en del med rätt kost och träning eftersom det fallit mellan stolarna ett bra tag, du verkar vara väldigt kunnig och inspirerar en till att verkligen vilja satsa på en förändring 😃

  2. Hej Alicia 😊 Jag vill gärna vara med på ditt projekt 😊 behöver verkligen gå ner i vikt och komma i form och vill jätte gärna ha hjälp på traven.

  3. Jag vill gärna vara din lilla test person. Behöver tappa endel kilo 😘 har förslitning själv men inte lyckats denna gång. Så funderat på ta hjälp så jag vill gärna 😃

  4. Hej! Jag vill gärna vara din försökskanin 😊 fick nyligen barn så har lite fett jag behöver bli av med. jag har även försökt innan men har haft det väldigt svårt att hitta motivationen men nu känner jag att jag är redo för jag mår bara dåligare och dåligare över hur jag ser ut.. låter kanske larvigt men det är så det är .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *