fbpx

ÅRE EXTREME CHALLANGE

Det närmar sig med stormsteg.. Nästa vecka på Torsdag börjar vi åka uppåt emot Åre för att delta i Extreme challange. Det är en multisport tävling som innehåller paddling, löpning och cykling. Det går att köra solo eller i par och jag kommer köra i par iår!

Paddlingen är på 18km i en rundtur på åresjön med ett lyft. Tydligen är det stor risk för hårda vindar= större vågor men jag hoppas på så bra väder som möjligt så vi kan köra på gärnet 😃

Löpningen är nog den jobbigaste delen av dessa tre moment, nämligen upp till åreskutans topp  (1420 möh) och ner på baksidan till Huså. Den landar på sammanlagt 15km.

Cyklingen är mountainbike med Mixade förhållanden. Allt ifrån snäll grusväg till riktigt tekniskt både uppför och nedför. Sammanlagda stigningen är 706 höjdmeter och banan är 31km lång.

Kan säga som såhär, jag kommer va död. Men med stabil komnajor med mig under hela loppet så ska nog även detta vara genomförbart! Riktigt spänd och har sånna förväntningar, för även om det kommer va köttigt som bara den så ska naturen vara mycket vacker och behaglig att köra i. Får se hur mycket man klarar av att njuta av den 😂

Ae, bort och paddla med herrarna nu, ha en fin kväll! ❤
PUSS

obs lånade bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *