fbpx

Äntligen klar!!

Ååååååh vad det har vart en frusterarnde månad haha! Jag har bytt från min tidigare portal “Nouw” till “Wordpress” vilket jag nu kommer stanna på! INGA mer byten på minst 1 år..

Mitt största problem sen jag startade eget som kostrådgivare är att hitta en portal och en sida som jag trivs på. Problemen med tidigare sidor har vart allt ifrån att jag tyckt de är för dyra till att jag plötsligt var “fast” med en mall och inte kunde byta något när jag ville. Man vill ju kunna variera lite titt som.

På wordpress så är priset iallafall överkomligt, jag har ändlöst med mallar och om jag vill kunna pilla ÄNNU mer så har jag en till nivå kvar som öppnar upp massa konstiga plugg-in:s som jag måste läsa på mer om innan jag gör något. :’D

Så jag känner mig nöjd, små justeringar kvar så är jag DONE!!

Men det slutar inte där, jag är så otroligt as super mega GLAD idag. Jag har haft 2 st personliga projekt som jag så otroligt gärna velat förvekliga men tyvärr som allt annat är allt en prisfråga vilket har fått mig att stanna upp lite.

Men idag, IDAG har jag fått svaret på nästan alla mina frågor och kanske även funnit en lösning som både blir sjuuuuukt bra OCH passar plånboken när man är sådär “färsking i branchen”. Den ena drömmen vill jag hålla lite secret ett tag till, men den andra är ju min klädkollektion som jag pratat om innan – jag har kanske funnit ett sätt att faktiskt kunna förverkliga den. Alltså PÅ RIKTIGT förverkliga den :’D Jag är så otroligt lycklig.

Från start var ju, som ni vet, min tanke att jag skulle sy det själv. Så jag har sökt igenom hela nätet, kommit i kontakt med hundratals olika tygfabriker, pratar me desigers och gud vet hur många jag pratat med. Det har gett mig så sjukt mycket matnyttig fakta och information så jag är otroligt tacksam för att jag började åt det hållet – men det lärde mig också att jag aldrig kommer kunna skapa en kollektion på egen hand som inte skulle kosta multum ut till slutkund. Och det vill jag ju inte? Då förstörs ju lite hela mitt tänk.

Min vision med mitt klädmärke är att man ska kunna vara unik och inte smälta in bland alla andra cykelkläder som ser lika dana ut. Den ska spegla mig, lite annorlunda och färgglad. Den ska kunna vara tillgänglig för alla och, förhoppningsvis, uppskattas av alla.

Nu är det klart att alla tröjor inte kommer skrika i färg, men ni förstår nog ungefär vad jag menar.

Men iallafall, det som är så otroligt kul är att på onsdag så kommer jag att träffa en person från Östergötland som är en form av mellanahand till en större fabrik. Där tillverkar de kläder efter önskemål och om allt går väl och att jag känner att de har de material jag vill ha, den kunskapen osv så kommer jag ha möjligheten att faktiskt börja skapa drömmen.

Alltså förstår ni??!

Min egna kollektion, Alicia Petersdotters kollektion, det är så otroligt coolt att jag inte kan greppa det. Kläder som är deginade med det tyget, mönstret, formen, funktonerna ect som jag önskar…

MEN jag vill ändå inte få upp FÖR höga förväntningar.. Även om det bubblar i hela kroppen så försöker jag att inte hoppas för mycket. För inget är skrivet i sten utan det har än så länge bara vart ord fram och tillbaka.

Men jag håller alla mina tummar och tår för att det känns bra och ÄR bra.

IMG_1585IMG_1590IMG_1593IMG_1600

Denna tröja kommer jag ALLTID spara som minne på min absolut första tröja !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *