fbpx

WUHU SPINNINGINSTRUKTÖR

Då är det klart, från idag kan jag officiellt säga att jag är spinninginstruktör! Så jäkla rolig och spännande känsla samtidigt som nervös och pirrigt.
“Hur ska man lägga upp klasser, kommer det bli bra, kommer någon komma?” går runt samtidigt som mycket positivt härjar med dessa tankar.

Älskar saker som kan utveckla en som person, få en att växa och kanske till och med inspirera en och annan att börja/fortsätta träna för bättre hälsa. Ser dethär som en grym utvecklingsmöjlighet för saker jag vet man ibland är dålig på samt klagar jag inte ett dugg på att få betalt för något man älskar. Va ska man säga, ja jobbar med cyklar, cyklar på fritiden och nu lagt till spinninginstruktör i den ekvationen. Finns annat än cykel för mig?! 😃

Så jäkla nöjd med utbildningen, alltså riktigt nöjd. Fick svar på alla frågetecken, bra verktyg att jobba med och mer förståelse för det vi ska göra. Sen fick man grymma tjejer på köpet som man direkt kände kontakt med. Så jäkla roliga och hade så mycket “go”. Sen att man tyvärr tagit stämpeln för konstigast historier är en helt annan femma 😴

Nu är vi på tåget iallafall, lite försenat så är väl hemma vid en halv 12. Så blir princip att packa upp och sova.

Ha det fint gott folk 😙
ps. jag vet att jag ser osäker/rädd/toanödig ut på bilden, inte säker på vad som hände men de får va så. ds

5 comments on “WUHU SPINNINGINSTRUKTÖR

  1. Så kul att ha träffat dig på utbildningen! Hade aldrig väntat mig så många goa tjejer!! 😃Och det stämmer – du är tjejen med konstigast historier för en lång tid framöver nu haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *