fbpx

Videoinlägg från cykling

Videoinlägget från cyklingen

Igår fick jag för mig, utan någon sport kamera, att nu ska jag filma när jag cyklar! Så vad ni ser är resultatet av ren impuls.

Det slutade med en galet skakig video och ett smällt knä som man inte upptäcker i videon men jag slog i ganska duktigt då fokusen låg i att inte kameran skulle åka ner  😂

Man kan säga att en habravinsh lösning fick en habravinsh finish, men en video blev det 😃

Som sagt, videon blev inte den bästa men det blev en video vilket va tanken 😃

Efter lite skogscykling som uppvärmning så tänkte jag avsluta med backintervaller men det blev svårare än man kunde tro, eftersom snön håller på att tyna bort så gör det underlaget vääääldigt geggigt 😂😅⬇

Men nöjd är jag och lillvovven med gårdagens pass. Det va sol, +3 grader och man börjar kunna cykla ”på riktigt” i skogen 😍 Sen är jag liite nöjd med videoinlägget från cyklingen.

För er som ska ut och trampa, jag skulle nog fortfarande ha kvar dubb fram, dels kommer en del isfläckar titt som tätt men framförallt, vädret kan luras! Nu ger den lite vårfeelings och om du inte gillar att byta däck så skulle jag avvakta bara lite, det kan väda fort.

Hoppas ni får en fantastisk cykeldag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *