fbpx

VAD ÄR ETT BRA PASS FÖR MIG?

Hellu!
Idag blev det att testa racer cyklar och jag tror man blev lite kär.. Testade först en Specialized Venge, en aggressiv cykel som är galet Aerodynamisk och helt underbart snabb! Man känner hur man bara swishar fram och varje tramptag är helt magiskt 😃 Den var utrustad med skivbromsar som gör cykeln mycket bättre i blandade väderförhållanden/backig natur men kändes ändå “mjuka” i inbromsningarna. Ae, denna blev en klar favorit för mig, utan tvekan! Enda nackdelen med en sånhär cykel är att den inte är rolig när det kommer kastvindar. Tror även ett otränat öga kan se hur mycket vind en sådan cykel fångar upp. Utöver det så är det nog den bästa cykeln jag kört (i racer kategorin).

Nästa cykel blev en Specialized Tarmac, nästan lika aggressiv men mer “mjuk”. Menas lite skönare att köra på, inte lika Aero men ändå väldigt snabb och mer följsam i tex skarpa kurvor. Kändes mycket behaglig att köra på så är väldigt nöjd med cykeln i sig. Kan klart rekommendera denna som en prestige cykel och den kommer absolut ge föraren den respons den vill ha!
Men min favorit blev ändå Vengen 🙄🙄

Första turen blev på närmare 5 mil och sista blev på 1.5 mil, blev ingen långtur men det kändes så jäkla bra. Vi körde på ett snitt 32km/h och jag hade inga som Hellst problem att hänga med. Va några få längre uppförsbackar där de började små tävla internt och ja kom fasen inte så långt efter! Sen vågade man ju inte dra på 100 ifall backen skulle va längre än man trott och man kör slut men jag gav väldigt mycket och körde om endel killar 😃 Absolut inte de snabbaste men jag kom verkligen inte sist!

Ett bra pass för mig är när jag känner att jag kan dra om endel killar. Jag vet att man inte ska jämföra sig med andra och jag vet att killar är generellt starkare så det är svårt att jämföra sig med dom, men det är därför det är så roligt 😃 Den boosten att veta om att man kan dra ifrån vissa som generellt ska va snabbare känns så jäkla bra för mitt tävlingssinne och mig. Lite av en morot på ett klart speciellt sätt kan man säga 😃

Sen finns tjejer med som är klart mycket starkare än jag, men tror dethär tankesättet kom från att jag inte tycker om att komma sist, så siktar jag högt (innebär att komma om herrcyklister) så kan jag väl inget annat än att växa som cyklist? Eller?

Nu är iallafall mat i magen, fruktskål lika så, börjar bli hungrig igen så kanske ska äta lite mer (😂🔫) sen lägga lite ordrar på spännande tillbehör till min fina butik.

Ha det fint ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *