fbpx

VAD ÄR EN NATT PÅ SLOTTET?

Om inte alldeles underbar? 😃
Nu checkar vi ut, resan i Holland har varit väldigt bra och den avslutades på ett slott inne i stan. Lite roligt då det var riktigt typiskt gammalt. Vallgrav runt själva slottet, trädbro över med såndär kedja så man kan veva upp bron (bra förklaring i know) och bara allmänt fint!

Specialized har mycket nya grejer som kommer inför hösten som jag önskade jag fick skriva ut men får ha lite is i magen 🙄 Lovar att så fort det blir godkänt så överröstes min blogg med dessa news. Fick ett supersnyggt klädset med som jag ska visa längre fram och massvis med information som jag ska sprida 😃 Kort förklarat en bra resa!

Nästa vecka ska jag göra en halvgalen grej…. Kan ni gissa vad? 🙊

Cykel och Champagne, why not?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *