fbpx

UTBILDNING!

Hej alla glada 😃
Idag Äkte vi ifrÄn Norrköping vid 7.00 för att dra pÄ klÀdutbildning i Uppsala! Lite produktgenomgÄng och modevisning pÄ de nya klÀderna frÄn Pearl Izumi som Àr sÄ förbannat snygga!!

NĂ„got speciellt som man öppnade ögonen för, bĂ„de för oss cyklister och löpare, Ă€r nĂ€mligen en vattentĂ€t vindjacka som andas!! TĂ€nker Ă„ter lite pĂ„ mitt vĂ€tterninlĂ€gg nĂ€r jag var mot regnjacka just för det Ă€r viktigt att de andas, sĂ„ har vi snart ett plagg som faktiskt fyller upp de kraven 😃 Tror ni jag Ă€r aningen nöjd eller?

SĂ„ det kommer inhandlas till hösten med mĂ„nga andra roliga varor, allt ifrĂ„n T-shirts med vindmaterial fram till Base Layer. Kommer bli fĂ€rgglatt i min klĂ€davdelning ❀ Tog lite svinsnygga bilder pĂ„ nĂ„gra av de produkter jag tyckte var grymt snygga. Vem vet, kanske blir jag som sitter med de klĂ€derna i höst 🙈🙊

Exempel pÄ MTB set Àr:

Plaggen Ă€r vĂ€ldigt loosefit och perfekt för en skön skogstur. Slitstarkt material just ifall man Ă€r smidig som jag och ligger pĂ„ backen ibland 😉

Lite landsvÀgs varianter kan vara:

Schyssta tröjor i mycket “screaming” fĂ€rg för att göra sig sedd. 3 fickor bak, finns i bĂ„de mer loosefit och performance och Ă€r otroligt sköna att anvĂ€nda. Har sjĂ€lv vĂ€ldigt mĂ„nga Pearl Izumi plagg och Ă€r nöjd med varenda en!
Det vita plagget Àr ett baselayer vars funktion Àr att hÄlla dig torr. Varesig det handlar om att transportera svett eller om du kör i regn sÄ funkar den förbannat bra!

Sist men inte minst, regnjackan ❀

SĂ„ himla nöjd, lite för stor storlek pĂ„ just den, men sĂ„ nöjd 😍 HĂ„ller för 10.000 milliliter vattenpelare (för att en jacka ska va godkĂ€nt Ă€r det ca 3.000 den ska hĂ„lla) och andas till 30.000!! Helt galet plagg som ligger i min garderob sen garanterat.

Hoppas ni fick lite klĂ€dinspo och har ni nĂ„gra frĂ„gor sĂ„ tveka inte att kommentera 😙😙

2 comments on “UTBILDNING!

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *