fbpx

UTBILDNING!

Hej alla glada 😃
Idag åkte vi ifrån Norrköping vid 7.00 för att dra på klädutbildning i Uppsala! Lite produktgenomgång och modevisning på de nya kläderna från Pearl Izumi som är så förbannat snygga!!

Något speciellt som man öppnade ögonen för, både för oss cyklister och löpare, är nämligen en vattentät vindjacka som andas!! Tänker åter lite på mitt vätterninlägg när jag var mot regnjacka just för det är viktigt att de andas, så har vi snart ett plagg som faktiskt fyller upp de kraven 😃 Tror ni jag är aningen nöjd eller?

Så det kommer inhandlas till hösten med många andra roliga varor, allt ifrån T-shirts med vindmaterial fram till Base Layer. Kommer bli färgglatt i min klädavdelning ❤ Tog lite svinsnygga bilder på några av de produkter jag tyckte var grymt snygga. Vem vet, kanske blir jag som sitter med de kläderna i höst 🙈🙊

Exempel på MTB set är:

Plaggen är väldigt loosefit och perfekt för en skön skogstur. Slitstarkt material just ifall man är smidig som jag och ligger på backen ibland 😉

Lite landsvägs varianter kan vara:

Schyssta tröjor i mycket ”screaming” färg för att göra sig sedd. 3 fickor bak, finns i både mer loosefit och performance och är otroligt sköna att använda. Har själv väldigt många Pearl Izumi plagg och är nöjd med varenda en!
Det vita plagget är ett baselayer vars funktion är att hålla dig torr. Varesig det handlar om att transportera svett eller om du kör i regn så funkar den förbannat bra!

Sist men inte minst, regnjackan ❤

Så himla nöjd, lite för stor storlek på just den, men så nöjd 😍 Håller för 10.000 milliliter vattenpelare (för att en jacka ska va godkänt är det ca 3.000 den ska hålla) och andas till 30.000!! Helt galet plagg som ligger i min garderob sen garanterat.

Hoppas ni fick lite klädinspo och har ni några frågor så tveka inte att kommentera 😙😙

2 comments on “UTBILDNING!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *