fbpx

Två olika personligheter, samma upplevelse 

Två olika personer, två olika ambitioner, två olika mål men samma upplevelse, är det möjligt? 

Svar: Ja!

Fatta om du kunde uppleva den underbara naturen och de fina dalarna i Gran Canaria, du kan höra fåglarna kvittra, känna vinden susa förbi och samtidigt röra lite på dig, men det behöver nödvändigtvis inte vara jobbigt? 

Du får en 10 gånger bättre upplevelse av djur och natur om du sitter på en elcykel kontra en varm och tråkig bil där du istället har noll connection med omvärlden. Du kommer ha tiden att verkligen suga in omgivningen och bara njuta, en solklar rekomendation. 

Vi är i Arguineguín och det finns 3 olika cykeluthyrnings butiker i området men vi valde Free motion som funkade galant!  Vanligtvis tar vi med egna cyklar, men eftersom liciumbatterier är lite känsligt på flyg än så valde vi detta alternativ. Hyrning var från 9-18 och inte en allt för dyr peng heller!

Är du träningsgalning så funkar dock racer cykeln perfekt upp för backarna vilket är min favvis 😉 Men det är viktigt att ha i åtanke att alla inte tycker det är lika kul att ta i tills man spricker och då är elcykel ett perfekt alternativ för dig att ändå få samma upplevelse!

Video på våran cykeltur längst ner på sidan ⬇⬇

KLICKA HÄR FÖR VIDEO!!!

Va tycker ni? Hiss eller diss? 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *