fbpx

Tung vecka med bra avslut

Hej hallå!

Denna (förra veckan) har inte vart något bra. Egentligen har det inte funnits någon specifik anledning till varför utan bara omotivation över huvudtaget. Jag började känna mig vilsen med företagandet, tankar som “är jag på rätt väg?” och “vad är min målbild?” började dyka upp och jag kände mig mer förvirrad än någonsin. Det känns som att man har tappat en tydlig målbild och man lixom, jaa, virrar runt lite i huvudet. Det är svårt att förklara men den korta beskrivningen är väl att man är tillfälligt vilsen.
Men jag kommer att hitta vägen snart, jag tror att detta är en del av att kasta sig ut på okända marker. Det ska va lite läskigt, lite förvirrande och ibland konstigt. Men det reder upp sig ju mer man jobbat åt det hållet man vill.

Tur att man har en förbannat bra sambo som bara ser vad man behöver, tar mig ut till en sjö och grillar kycklingburgare och marshmallows. Det var SÅ avkopplande.

Ps. jag vet att det är grillförbud men vi visste inte det i grillande stund utan det fick jag höra efter. Blir inget mer grill ute i naturen tills det är över! ds,

Jag har även fått ett extremt sug att lämna lägenheten och ta mig iväg med en husbil och upptäcka Sveriges “godbitar”. Hela kroppen skriker lixom att jag inte hör hemma i en lägenhet just nu, nästan lite klaustrofobisk känsla :’D
Jag vill hitta sveriges finaste MTB landskap och tipsa er om de sen när man vart där. Det skulle va en så fantastiskt härlig resa men det är mycket logistik som ska gå ihop, samt att jag behöver en husbil :’D

Så om någon har en husbil som nedan och känner att ni har på toook för många husbilar och absolut för lite tid att använda dom så skänk gärna den till en bättre behövande (mig) så lovar jag att använda den flitigt….

Nee men seriöst så hade det vart ett sjukt kul äventyr och man blev bara mer taggad när man läste om alla era häftiga platser på facebook inlägget jag skrev.. Alla videos och länkar.. JAG VILL ÅKA NU!!

Juste, en grej till.
Dehär blir ett sjukt hoppigt inlägg, men mitt i allt bestämde jag mig för att sluta äta rött kött med. Jag har länge minskat på konsumtionen av det då det dels finns lite för mycket forskning på att det kan ge cancer, jag tycker kroppen bli för slö efter att ha ätit mycket rött kött och för att jag helt enkelt ville! Sen kan jag inte svara på om det kommer va någon lifetime grej eller om jag hoppar av det om en månad, men just nu är jag en “röttkött-fri” tjej 🙂

Nu har jag nog fått med allt. Ursäkta för ett hoppigt inlägg men jaa, det är samtidigt lite jag. Det kan handla om omotivation först för att sen vilja ut på ett äventyr.

Men det är okej att vara lite annorlunda 🙂

One comment on “Tung vecka med bra avslut

  1. Tips om du även vill slippa kyckling (vem vill det iofs) men i alla fall, har gjort burgare på tonfisk (burk) blir ruskigt gott, kan leta reda på receptet om du vill.Kan vara svårt å få dom att hålla ihop kanske på en grill, men hemma funkar det ju.Sen skulle jag nog personligen inte kunna bli helt rött kött fri, men visst äter vi för mkt rött kött i detta land å försöker därför hitta vegetariska lösningar ibland, dels för att minska köttätandet men oxå för det är mkt som är så jäkla gott.Må bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *