fbpx

Tips till egenföretagare!

Som många av er vet så sa jag upp mig från mitt jobb och startare eget företag. Sjuk spännande, läskigt men såå otroligt kul. Men det kan ju va lite svårt att hålla koll på allt vad det innebär med leverantörsfakturor, bokföring m.m. Ibland gillar jag även att kunna ha koll på sånt genom telefon..

Så jag blev tipsad om en sjuuukt bra app – Digitala företaget.
Där kan man ha koll på hela företaget genom telefonen eller webben, jag kan fixa fakturorna, utläggen och jaa, det finns knappt några gränser 😀 Kändes ändå bra för mig som är ofta på språng och kan inte ha med mig datorn hela tiden.. Den kändes väldigt enkel att förstå (även för mig som blir otroligt förbannad när tekniken inte lyssnar haha) och när jag väl behövde kundservice så var de snabba med svar. Kort förklarat är jag väldigt nöjd!

Så mitt tips för dagen är att kika in digitala företaget om du vill ha en enkel lösning på den redan hektiska vardagen!
Länk nedan:

https://www.digitalaforetaget.se/

​Betalt sammarbete

Bildresultat för digitala företaget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *