fbpx

TEKNIKVIDEO+DAGENS CYKLING

Video och lite mer bilder ifrån gårdagen under, älskar att “onödighets ramla” blivit en förklaring på mina senaste fall, men går inte att säga det bättre dock. Har ramlat i totalt onödan på ställen jag vanligtvis klarar. Här är videon och bilderna:

Dagens cykling destod av teknik och lite backintervaller! Dock blev man ju mindre glad av att se att någon jäkel tyckt det var kul att tända på (baserat vad det stod i tidningen) delar av skogen så det var skogsbrand för någon dag sen.. Förstår inte riktigt vad det roliga är att förstöra för andra är, hur går tankarna hos en sån person?
Aja ska man se något positivt så klarade sig mtb spåret PRECIS. Är på millimetern verkligen.

Nu ska jag se ifall jag lyckas lura med mig någon stackars jäkel och köra vrinnevis hinderbana med, annars blir resterande av dagen lugn 😃
PUSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *