fbpx

TEKNIK TRÄNING

God eftermiddag mina fina 😃
Idag blev det teknikkörning med ett par riktigt duktiga åkare uppe i jurslaskogen. Fick massvis med råd och tips, utmana mig själv på olika delar samt träna på dom med för att de skulle sitta.

Väldigt viktigt att våga utmana sig själv för att kunna bli bättre, gäller egentligen vilken sport som helst, men skogen är verkligen det stället jag fått utmana rädslan mest! Så nu är det bara att träna på det man lärt sig och nöta nöta nöta!! 😃

En sak jag börjat märka att jag har problem med dock är att jag kan sväva iväg i tankarna i helt fel lägen. Lite det som påverkat att jag dragit omkull endel tror jag, måste hitta någon metod för det. Men är ju så lätt hänt, en typiskt grej kan va:

“Åh dendär stenen ser svår ut, tänk om den stenen skulle va med i en tävling, skulle jag hinna se den då? Kanske flera som krockar på den och de blir en masskrock, drygt det skulle va. Undra vad man skulle ha på sig då, kanske den rosa eller svarta tröjan..” Sen ligger man i backen.

Klart onödigt men de spinner på som en galning ibland, men ska försöka tänka steg för steg i skogen hela tiden så borde jag kunna hålla fokusen uppe.

Aja nog om det, nu har jag slängt i mig lite mat och ska röra mig iväg och paddla, mindre än 1 månad kvar till Extreme challange så det är att kötta in i det sista 😃

Var jäkligt långt bak på sadeln där trotts att det inte behövdes, men hade gjort ett värre dropp innan så det satt kvar lite i huvudet 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *