fbpx

Tävlingsglädje, företagande & stekt potatis

Nu är jag igång igen, alltså verkligen igång. Ni som följer mig på facebook (Klicka här för att komma till facebbok) vet redan hur känslan var under och efter mitt lopp igår men för er som inte vet – gå in på min sida så ser ni min racerapport!

Känslan är hur som kvar, alltså jag känner mig så otroligt “på gång” vilket gör mig sjukr glad. Jag känner att jag börjar ta mig framåt, börjar se en tydlig plan på hur min träning ska se ut framöver ect. Det känns bara bra helt enkelt!

Det börjar även dra igång företagsmässigt igen!
Under vinter/våren så hade jag galet mycket att göra – verkligen riktigt mycket! Dels nya kunder som skulle köra kostschema och/eller uppdatera ett befintligt kostschema men så var det även ett jobb att sätta sig in i företagandet.
Lixom “hur gör man?”

Jag var ju väldigt inne på en period att försöka komma ut till företag med föreläsningar och företagshälsovård – vilket jag fortfarande är – men som ny var det väldigt svårt att komma in och man fick jobba för att ens komma i kontakt med rätt person. Mot slutet av våren så kom jag i kontakt med några som jag sedan skulle träffa till hösten vilket jag ser sjukt mycket fram emot!

Men sen kom sommaren och det började sakta med säkert dala ner mer och mer. Jag har ju alltid haft att göra men jag gillar när det händer mycket runtikring och när jag känner mig konstant i rörelse. Men tydligen så är dehär med “semester” något som folk gillar att ha (haha 😉 ) så mycket av det jag VILL göra just ju pausas.
På ett sätt kan man ju se det positivt å andra sidan, jag får varva ner lite själv och kan fokusera mer på min träning, mina kostschema kunder samt njuta lite i värmen.

Nu börjar jag dock märka att det blir sakta men säker mer och mer att göra vilket gör mig SUPER glad och motiverad. 😀 Och det leder mig till där jag är nu, hos pappa och jobbar ute framför poolen. Jag har några kostscheman att göra klart, skriva klart detta blogginlägg, lura på att kanske byta hemsida (haha igen, gjort det 70ggr nu), börja planera inför kommande möten i augusti och sedan ska jag faktiskt pausa en stund och njuta i solen.

Lunchen idag blev:

Vill ni kika på min hemsida så kan ni klicka här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *