fbpx

Tankebanor i förändring

Något jag vart fascinerad över länge är hur vi som människor och våra tankebanor kan ändras så mycket, ibland på väldigt kort tid! Det är klart att vi utvecklas hela tiden och får mer erfarenhet som påverkar hur vi tänker och tycker, men ändå! Det är så himla kul att se människor utvecklas och även se min egen utveckling.
Jag kom att tänka på det precis efter ett spinningpass imorse då min tankebana nu är raka motsatsen mot hur den var för ca 4-5år sen.

4-5 år sen:
Minns ett spinningpass jag skulle gå på som visar min ändrade tankebana ganska tydlig, det var på friskis i Norrköping om jag minns det rätt. Salen var full och det var alla olika typer av folk som skulle köra så man kände sig ändå väldigt bekväm som nykomling. Passet drog ig¨ång och det gjorde även jag, började bli varm och lite svettig ganska fort då jag vid det läget var ganska otränad. Men här hände något, jag hade fått för mig att om jag tog i för mycket, så skulle det se ut som att man var för otränad och att man inte “pallade med” ett spinningpass. Hänger ni med? Jag ville alltså hellre gå därifrån och inte vara för berörd då jag trodde att det indikerade på att man inte orkade köra på.

Hur lustigt jag än kan tycka nu att mitt tanke sätt var då, så tror jag ändå att det är ganska vanligt. Inte att man pront tänker exakt som jag men att man har någon liten rädsla för att ta i för hur andra ska dömma en, man är lite osäker.

Nutid:
Innan ett spinningpass så mentalt förbereder jag mig på att det ska göra ont. Inte ont som i att någon slår en på benen med ett järnrör men som i att de svider så mycket att man vill sluta trampa men man slutar inte trampa. Och det ska SYNNAS att jag är trött. Får jag inte dessa två på mina pass så känns det som att jag inte tränat och jag struntar FULLKOMLIGT i hur det ser ut.

Tanken med detta inlägg är att jag vill att du ska tänka precis samma i egentligen allt du gör. Strunta FULLKOMLIGT i vad andra tycker och tänker för andra människor kommer ALLTID tycka och tänka. Kör ditt race och må BRA! 🙂

Fick bli en gran canaria bild då jag saaaknaaar värmen och de härliga backarna <3

One comment on “Tankebanor i förändring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *