fbpx

SPINNING OCH TÅRTA

Halloj!
Nu ligger en larvigt god tårta i magen och jag kunde inte vara mer nöjd med dagen.

Började med sång ifrån släkten och frukost. Packade mina grejer sen bar det av emot spinninginstruktörs utbildningen, dag 2 bestod av en “uppvisning” av hur ett pass för oss skulle kunna se ut. Så var och en fick presentera sin låt och ha ett minipass på det. Efter det fick alla positiv och negativ kritik som vi skulle ha med oss och tänka på. Lite teori på det sen avslutades med ett riktigt grispass med 7, 3 minuters intervaller och 4, 1 minuters intervaller.

Fyfasen vilket gäng man hamnat i, grymt bra tjejer, bra instruktör och ett otroligt bra upplägg. Riktigt givande innehåll och känner mig mycket tryggare nu för att instruera på 24/7 anläggningar. Sista dagen imorgon som innehåller en tenta och en “uppkörning” (😂) till sen kan jag officiellt kalla mig spinninginstruktör!

Väl tillbaka från passet så har jag blivit uppvaktad av släkten med mat, presenter och tårta. En perfekt dag helt enkelt 😊

Tack för alla gratulationer på min dag, PUSS på er 😙

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *