fbpx

Sova bör man annars dör man

Det är så känslan är idag, gräns på dödsfall på arbetsplats. Extremt få timmars sömn inatt resulterar i en zombiliknande Alicia med påsar under ögonen och en tom blick. Charmigt va? 

Morgonen startades med spinning och det kom 3st tappra män. Drog igenom mitt vanliga morgonpass som innebär uppvärmning – 3 min backintervall – vila – 4 min backintervall x3 – nedvarvning/stretch. Tycker det upplägget vart superbra men kommer ändå ändra tills jag kommer hem från Gran Canaria för att få lite nytt till deltagarna. Lite jobbigare oxå hehe.

Hem och käka frukost som världens bästa hade fixat iordning, på med kläder sen dra till jobbet lite tidigare än ordinarie tid. Trotts dödströtthet så var ett affärsmöte på schemat så det var bara att bita ihop och iallafall försöka vara pigg.

Mötet gick superbra, mycket bra samtal och inte minst bra idéer som kommer bli väldigt roliga att eventuellt genomföra. 

Förlåt att man är så hemlig.. Men inget kan avslöjas förrens det finns på papper, så ni får ha tålamod 🙄

Det är ofta jag önskar att dygnet hade fler timmar, är ju så mycket man vill hinna med! Hinna uppleva, hinna planera, hinna Träna, vara social, aktivera hund, aktivera mig, varva ner, laga mat, jobba, blogga och där imellan, någonstans i ekvationen så ska man få 8h sömn? Hur tänkte man där? 🤔

Nevars, jag vet att skulle jag planera tillvaron lite mer noga så skulle det inte vara några problem och det är även sällan ett problem att jag inte hinner sova, men ibland är prio på annat och då får sömnen lida.

Det stora problemet har egentligen vart att jag vaknar under nätterna men det har blivit så himla mycket bättre sen jag satsade mer seriöst på min träning och inte minst kost. Sover mycket mycket bättre och känner ett annat lugn i mig själv  (även om det ibland inte märks 😂) som inte fanns där innan. Ligger nog mycket i känslan av att funnit rätt i livet, ger så mycket positiv energi att känna så.

Slut på spekulationer, blir en tidig kväll för min del.

Hoppas ni haft en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *