fbpx

SKOG+ALICIA=SANT?

Hellu!
Denna vecka har vart dålig på cykelfronten, inte blivit någon lunchcykling och eftersom det blir mörkt så otroligt fort så har det inte blivit något efter jobbet heller. Det innebär att denna vecka har enbart gym och spinning kunnat stå för min träning. Det är absolut härligt och jag älskar det, men OJ vad man kan sakna cyklingen i skogen.. Kände redan i början på veckan (trotts man var dålig) att de kliade i kroppen, jag måste ut!! Nästan så att man cyklade med benen i luften när man låg i sängen eller på soffan, helt galet!

Men igår tog jag mig ut en timma, blev inget värstingpass alls utan jag var bara glad över att komma ut. Sen var även tiden knapp då man kom ut sent och mörkret låg bakom hörnet så fick nöjja mig så. Idag blev det lite längre och även turer man aldrig kört innan, allt från stök till fina grusvägar. Men trotts två punker så var det så extremt härligt att va ute, jag känner verkligen hur mycket man saknat skogen. Variationen mellan brötigt till fint, trycka på benen i lite mer tekniska uppför eller bara glida på nedför, bli nöjd över att man tog sig över hindret man hann tveka på lite innan eller bara kunna njuta av naturen. Jag får inte gå såhär länge imellan min cykling. Kroppen och knoppen mår inget bra då helt enkelt 😃

Passet började i Svärtinge iallafall och avslutades i jursla. Har blivit introducerad till en väldigt bra uppmärkt tur i svärtinge, naismilen i bergkulla. Den har funnits i åratal men har aldrig slagit mig att åka dit, förrens nu 😃 1 mil nästan konstant skog, några få grusdelar och målet över nästa sässong är att klara den på MAX 30min 🤔😷 Extremt köttig utmaning men va gör man inte för att ha lite extra boostningar i vardagen. Tack för ett schysst pass !

Nu drar ja täcket över huvudet och myser ner mig i mörkret. Ha det bra 😙

PUSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *