fbpx

RIKTIG DRAIGÅNGGEL

Tja!
Tisdagens träning blev mindre lyckad.. 😒 Eller den började bra, närmare 3km “dra igång kroppen” löpning fick inleda dagen. Gick bra, inga smärtor då, höll lagom tempo och de kändes okej helt enkelt. Hann mysa med vovvsi, laga lyxfrukost livet va bara allmänt skönt.

Efter jobbet sen så var yxbacken inplanerad med galningen själv men det gick inte som planerat. Efter intervall 2 på nedvägen så kändes det mindre skönt på framsida lår.. Smärtade för varje steg tills jag kom ner men ville testa igen så “skakade av mig” lite sen gick upp igen. Uppvägen va no problems utan det var nervägen som sved. Så efter att känt samma grej igen så valde jag att lägga min envishet åt sidan och packa ihop.

Sånthär kan göra mig så förbannad då jag kan sätta 1000kr på att det ligger i att jag sprang på asfalt på morgonen. 80% av de gångerna jag sprungit på asfalt så har någon del av benen protesterat. Oftast har det vart vaderna men nu när de har blivit starkare så är det tydligen lårens tur. Att det aldrig ger sig. Vet att asfalt inte är något bra löparunderlag, men trodde det skulle gå när man sprang knappa 3km.

Men men, uppvärmande gel lades på benen när jag kom hem och det är ganska tydligt vart det är smort 😂

Nu är det iallafall helt borta så skönt det, inte känts under spinningen eller något alls. Blir en yxbacken nästa vecka för att känna av kroppen lite.

PÖSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *