fbpx

Planering inför 150 mil

Det är spännande hur man kan gå ifrån att
“äh, jag behöver knappt boka hotell innan, bara stanna där jag känner fört”
till
“wooooow, det fanns ju inte hotell på 10mil där?! Tänk om jag inte kollat

Men nu käre folk har jag kollat upp hotell och fått planera mina stopp efter det, ska börja ringa och boka snart sen har man kommit ytterligare ett steg närmare min resa 😍 Lika taggad men liiiite mer nervig nu. En sträcka kommer bli lite köttig.. 33 mil blir den längsta turen annars ligger de flesta mellan 23-27mil för att ha en “vilodag” där jag kör 18 mil. Låter skönt va?

Det blev iallafall en ändring av rutt då många satte sig på tvären till mitt val dels för att det skulle blivit mer trafikerade vägar och dels för att det skulle blivit förbannat tråkiga vägar. Så inlands blir det och det ser ut såhär (bild längre ner).

Jag har även dragit på tempobågarna nu på cykeln och testat en kort sväng. Även om småjusteringar behövs göras så säger jag bara = aldrig en sånhär lång tur utan dessa bågar 😅 De lilla jag körde kände jag direkt avlastningen, men det gäller ju självklart att man ställer in dom rätt.

Men visst blev det snyggt? 😍

2 comments on “Planering inför 150 mil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *