fbpx

Olika tillskott till olika personer

I videon nedan berättar jag om 4 st olika utvalda kosttillskott och vilka typer av personer de skulle passsa till!
Länk till de olika produkterna finner ni nedan 🙂

Och som ni redan vet – produkterna har jag valt ut själv men de är i samarbete med Svensk Hälsokost vilket innebär att OM ni hittar någon som känns perfekt för er och väljer att shoppa genom länken nedan så får jag en liten kick back för jobbet jag lagt ned bakom! 🙂

Ha det bäst och hoppas ni hittar lite nya och braiga tips!

Länk till produkter:
Multivitamin: Klicka här!!
Omega 3: Klicka här!!
Magnesium Kalcium: Klicka här!!
(Något jag glömmer säga i videon – jag tar magnesium/kalcium då jag är dålig på att äta mejeriprodukter. Annars är rena megnasium bättre)
MSM: Klicka här!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *